PIEPT DE CURCAN CU RAGU DE FENICUL PIEPT DE CURCAN CU RAGU DE FENICUL

45 MIN

Usor

PIEPT DE CURCAN CU RAGU DE FENICUL

Sănătos. Mâncărică pentru mici și mari!
VALORI NUTRITIVE / PORȚIE
  • Calorii: 351KCal
  • Proteine: 42g
  • Carbohidrați: 28g
  • Grăsimi: 9g
Pentru 2 porții

INGREDIENTE

  • lichide
    • concentrat supă de pui: 5 ml
    • ulei de măsline: 15 ml
  • mirodenii
    • usturoi: 1 cățel
    • patrunjel: 0.25 legătură
  • legume și fructe
    • ardei copți: 3 buc
    • roșii conservă: 400 g
    • bulb de fenicul: 1 buc
    • cartofi: 200 g
  • carne
    • piept de curcan: 400 g

Yaaamm!

Pregătește ingredientele și ustensilele și rezervă timp pentru gătit și savurat.

Pregătește ingredientele. Spală legumele proaspete. Pregătește supa, turnând 150ml de apă clocotită peste concentrat. Taie pieptul de curcan în bucăți mici și asezonează-le cu sare și piper. Curăță cartofii, spală-i și taie-i cuburi. Toacă ardeiul copt. Curăță bulbul de fenicul și taie-l în felii. Curăță și toacă usturoiul.
Încinge uleiul într-o cratiță sau tigaie cu pereți adânci și rumenește bucățile de piept de curcan la foc iute, pe toate părțile. Adaugă feniculul și usturoiul, amestecând des, timp de câteva minute. Adaugă cartofii, roșiile din conservă, supa, sare și piper după gust. Acoperă cratița și las-o să fiarbă la foc mic, timp de 20 de minute sau până ce cartofii s-au înmuiat. Adaugă ardeiul copt.
Așază mâncarea pe farfurie. Puțin pătrunjel verde deasupra și gata-i masa!
MM! #cookuegatit! O mâncare cinstită, de toamnă. Atenție: conține vitamina C!
X
Se lucrează...