Lasagna cu farfalle și cârnați Lasagna cu farfalle și cârnați

30 MIN

Foarte Usor

Lasagna cu farfalle și cârnați

Lasagna în 30 de minute. Delicios de simplu!
VALORI NUTRITIVE / PORȚIE
  • Calorii: 730KCal
  • Proteine: 30g
  • Carbohidrați: 76g
  • Grăsimi: 36g
Pentru 2 porții

INGREDIENTE

  • lichide
    • passata de roșii: 50 g
    • ulei de măsline: 15 ml
  • mirodenii
    • oregano uscat: 1 lingură
    • praf de usturoi: 0.5 linguriță
    • busuioc uscat: 1 lingură
    • patrunjel: 0.25 legătură
  • legume și fructe
    • roșii conservă: 400 g
  • lactate
    • ricotta: 50 g
    • mozzarella: 125 g
    • parmezan: 50 g
  • carne
    • cârnați proaspeți semiafumați: 2 buc
  • făinoase
    • farfalle: 250 g

Yaaamm!

Pregătește ingredientele și ustensilele și rezervă timp pentru gătit și savurat.

Pregătește ingredientele: taie cârnatul rondele, toacă pătrunjelul, răzuiește parmezanul și rupe mozzarella în bucățele.
Într-o tigaie mare neaderentă (sau un wok), încălzește uleiul de măsline la foc mediu. Adaugă cârnații și gătește-i timp de 3-5 minute sau până când s-au rumenit pe toate părțile (nu te supăra prea tare dacă se zdrobesc :-). Scurge din tigaie excesul de grăsime. Adaugă roșiile din conserva, passata de roșii, oregano, busuioc si praf de usturoi. Asezonează cu sare și piper, după gust. Lasă amestecul pe foc până când începe să fiarbă. Adaugă pastele "crude" și pune 1,5 cană de apă peste ele. Așteaptă să fiarbă din nou, acoperă, micșorează flacăra și lasă pe aragaz timp de 13-15 minute sau până când pastele sunt fierte.
Lasagna în varianta rapidă :)
Adaugă mozzarella și parmezanul și amestecă. Cu ajutorul unei linguri, așază ricotta și acoperă vasul, lăsându-l pe foc încă 2-3 minute.
Și gat-ia cea mai rapidă lasagna! Poftă la savurat!
MMM, #cookuegatit!
X
Se lucrează...