MUȘCHI DE PORC CU VARZĂ ȘI SOS DE RODIE MUȘCHI DE PORC CU VARZĂ ȘI SOS DE RODIE

40 MIN

Usor

MUȘCHI DE PORC CU VARZĂ ȘI SOS DE RODIE

Dulcele-acrișor sl varzei se potrivește de minune cu porcul forțos!
VALORI NUTRITIVE / PORȚIE
  • Calorii: 415KCal
  • Proteine: 27g
  • Carbohidrați: 17g
  • Grăsimi: 19g
Pentru 2 porții

INGREDIENTE

  • lichide
    • sos de rodii: 30 ml
    • oțet de vin roșu: 30 ml
    • ulei de măsline: 30 ml
  • legume și fructe
    • varză roșie: 0.5 buc
  • lactate
    • unt: 50 g
  • carne
    • mușchi de porc: 350 g

Yaaamm!

Pregătește ingredientele și ustensilele și rezervă timp pentru gătit și savurat.

Pregătește ingredientele: taie mușchiul de porc în felii, apasă-l cu degetele și asezonează cu sare și piper. Toacă varza roșie.
Într-o tigaie nonaderentă încinge o lingură din uleiul de măsline și rumenește carnea, pe ambele părți, la foc mediu. Transferă mușchiul gătit pe o farfurie și acoperă-l, pentru a-l păstra cald.
În aceași tigaie în care ai gătit carnea (dacă este nonaderentă și nu s-a lipit), mai adaugă restul de ulei de măsline și varza și amestecă de câteva ori. Când se înmoaie, adaugă sosul de rodii (păstrează o lingură de sos), 3 linguri de apă, oțetul de vin roșu și untul. Perpelește varza timp de 15 minute amestecând des. Apoi mai adaugă lingura rămasa de sos de rodii, amestecă inca doua minute si gata.
Servește rondelele de mușchi de porc peste varza dulce-amăruie.
PAM! Gata-i masa gustoasă! #cookuegatit
X
Se lucrează...