HALLOUMI LA GRĂTAR, CU SFECLĂ ȘI PORTOCALE HALLOUMI LA GRĂTAR, CU SFECLĂ ȘI PORTOCALE

15 MIN

Foarte Usor

HALLOUMI LA GRĂTAR, CU SFECLĂ ȘI PORTOCALE

O combinație inedită pentru o cină lejeră.
VALORI NUTRITIVE / PORȚIE
  • Calorii: 464KCal
  • Proteine: 29g
  • Carbohidrați: 17g
  • Grăsimi: 42g
Pentru 2 porții

INGREDIENTE

  • lichide
    • oțet de vin roșu: 20 ml
    • ulei de măsline: 10 ml
  • mirodenii
    • pătrunjel: 0.25 legătură
  • legume și fructe
    • portocală: 2 buc
    • sfeclă roșie fiartă: 2 g
    • fetică: 50 g
    • măsline kalamata: 40 g
    • ceapă roșie mică: 0.5 buc
  • lactate
    • brânză halloumi: 200 g

Yaaamm!

Pregătește ingredientele și ustensilele și rezervă timp pentru gătit și savurat.

Pregătește ingredientele. Taie sfecla felii. Curăță și toacă ceapa și pătrunjelul. Curăță portocalele, păstrând o jumătate pentru zeamă. Taie brânza halloumi felii.
Într-un castron mare, amestecă sfecla cu feliile de portocală decojite, măslinele, ceapa, fetică, pătrunjelul, oțetul de vin, zeama de la jumătate de portocală, uleiul de măsline, sare și piper după gust.
Cu grijă! :-)
Încinge o tigaie grill la foc mediu. Asezonează feliile de halloumi cu piper proaspăt râșnit. Apoi, frige-le pe grătar timp de 1-2 minute pe fiecare parte.
Împarte salata între farfurii, iar peste ea, așază brânza fierbinte.
HOoP! Asta e tot! #cookuegatit.
X
Se lucrează...