BURGERI DE PORC CU BACON ȘI VARZĂ MURATĂ BURGERI DE PORC CU BACON ȘI VARZĂ MURATĂ

30 MIN

Foarte Usor

BURGERI DE PORC CU BACON ȘI VARZĂ MURATĂ

Surprinzător de gustos. Best cooku burger.
VALORI NUTRITIVE / PORȚIE
  • Calorii: 479KCal
  • Proteine: 22g
  • Carbohidrați: 43g
  • Grăsimi: 24g
Pentru 2 porții

INGREDIENTE

  • lichide
    • ulei vegetal: 1 lingură
  • mirodenii
    • dafin: 1 buc
    • muștar Dijon: 4 lingurițe
    • cimbru uscat: 1 linguriță
  • legume și fructe
    • varză murată: 200 kg
  • paste
    • chiflă cu semințe: 2 buc
  • carne
    • bacon: 6 buc
    • carne tocată de porc: 300 g

Yaaamm!

Pregătește ingredientele și ustensilele și rezervă timp pentru gătit și savurat.

Condimentează carnea cu sare și piper, câte un praf din fiecare. Modelează o chiftea cu o grosime aproximativă de 2 cm. Cu ajutorul degetelor, formează o adâncitură în mijlocul chiftelei (previne umflarea ei).
Preîncălzește tigaia de tip grill la foc mediu-mare. Gătește feliile de bacon până când sunt crocante, timp de 3 minute pe fiecare parte. În aceeași tigaie, așază chifteaua cu adâncitura în sus și lasă-o să se gătească timp de 4-5 minute. Întoarce-o pe partea celalaltă și gătește-o încă 4-5 minute sau până când pare făcută așa cum îți place. Scoate chifteaua pe o farfurie. Taie chifla pe din două și rumenește-o puțin pe interior în tigaia în care ai gătit carnea.
Între timp, călește puțin varza împreună cu uleiul vegetal, cimbrul, foaia de dafin, sare și piper după gust (4-5 minute sunt de ajuns). La final, nu uita sa scoți din varză foile de dafin.
Asamblează burger-ul: întinde muștarul pe jumătatea de jos a chiflei și apoi așază chifteaua, bacon-ul și varza murată. Pune-i capac de chiflă deasupra și savurează!
YAM-MMM #cookuegatit
X
Se lucrează...