Termeni și Condiții

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe website-ul www.cookubau.ro implică acceptarea Condițiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea în bune condiții a website-ului, se recomandă citirea cu atenție a Termenilor și Condițiilor.

www.cookubau.ro este administrat de SC EXQUISITE CUISINE SRL-D cu sediul în Bucuresti, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr.: J40/5911/2013, CUI: 31610360

Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări ale acestor Termeni și Condiții precum și orice modificări site-ului www.cookubau.ro fără o notificare prealabilă. Accesând pagina Termeni și Condiții, puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

Obligațiile de înregistrare:

Pentru a putea cumpăra de pe website-ul www.cookubau.ro, trebuie să introduceți anumite date în cadrul website-ului.

În utilizarea serviciului, declarați că veți furniza informații reale, corecte, actuale și complete necesare livrării produselor noastre, precum și emiterii facturilor sau bonurilor fiscale.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca  accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Preț și modalități de plată:

Prețurile prezentate sunt finale și nu conțin TVA (întrucât societatea nu este plătitoare de TVA).

Prețul de achiziție prezentat pe factură va fi același cu cel prezentat pe website la momentul achiziției, preț la care se adaugă și costurile de livrare, dacă este cazul și dacă acestea nu sunt incluse în prețul de achiziție.

Plata produselor se efectuează în numerar la livrarea produsului sau prin credit/debit card la plasarea comenzii online.

Informatii privitoare la livrare:

Termenul de livrare este cel indicat pe website și comunicat în momentul confirmării comenzii,. Acest termen poate fi modificat din motive independente de voința noastră și va fi comunicat folosind datele de contact furnizate.

În cazul în care doriți să specificați anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, vă rugăm să introduceți în căsuța de observații aceste lucruri înainte de finalizarea comenzii.

În ziua în care cutia va fi expediată, veți fi inștiințat prin e-mail sau telefonic de către noi.

Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată produselor în timpul transportului, ne revine nouă și acestea vor fi înlocuite în cel mai scurt timp.

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul conținut al website-ului www.cookubau.ro, incluzând, texte, imagini, grafice, elemente de grafică web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. EXQUISITE CUISINE S.R.L. - D sau a furnizorilor săi și este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe website-ul www.cookubau.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail noi@cookubau.ro

Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate in platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, clientii nostril au urmatoarele drepturi,:

 1. Dreptul la informare (art.12)
 2. Dreptul la acces la date (art.13) - dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.
 3. Dreptul la interventie (art.14) - dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si in mod gratuit, urmatoarele:
  • rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;
  • transformarea datelor personale nelegale in date anonime;
  • notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).
 4. Dreptul la opozitie (art.15) - dreptul de a se opune, in mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.
 5. Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) - dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost incalcate.
 6. Dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere (art.25).

Responsabilitati privind produsele

S.C. EXQUISITE CUISINE S.R.L. - D nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator. Returnarea produselor se poate efectua in conformitate cu dispozitiile OG 130/2000, iar pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati sectiunea “ Politica de returnare“

 

Limitari privind utilizarea anumitor tehnici de comunicatie la distanta

Art. 1. - Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului:

 • sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel);
 • telecopiator (fax)
 • adresa de posta electronica (e-mail)

Art. 2. - Utilizarea altor tehnici de comunicatie individuala la distanta in afara celor prevazute la art. 1 nu este permisa daca exista un refuz manifestat de consumator.

Lista cuprinzand tehnicile de comunicatie la distanta

 • imprimat neadresat;
 •  imprimat adresat; 
 • scrisoare tipizata; 
 • publicitate tiparita cu bon de comanda; 
 • catalog; 
 • telefon cu interventie umana; 
 • telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext);
 • radio; 
 • videofon (telefon cu imagine); 
 • videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatura sau ecran tactil); 
 • telecopiator (fax); 
 • televiziune (teleshopping).

Litigii

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C. EXQUISITE CUISINE S.R.L.-D. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. EXQUISITE CUISINE S.R.L.-D. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Termenii si conditiile, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.cookubau.ro

X
Se lucrează...